Extreme Pizza

Skarist/e

	 	 

Expreme Pizza

Extreme Pizza është vendi ku mund t'i shijoni Ushqime të shijshme në ambientin ose në rehatinë e shtëpisë tuaj, që e mundësojmë me delivery! Që të sjellim këto shërbime, neve na duhet të plotësojmë stafin dhe na duhet punëtor me këte pozitë:

Skarist/e

në qytetin Prishtinës.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Pranon porositë nga kamarieri;
 • Ben pjekjen e ushqimit ne restaurant;
 • Kontrollon sasitë e mallit dhe dokumentacionin përcjellës;
 • Me kujdes sistemon produktet;
 • Dorëzon porositë tek kamarieri me kujdes

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të ketë të kryer së paku shkollimin e mesëm
 • Të ketë njohuri ne mjetet elektronike per pregaditjen e ushqimeve;
 • Te kete njohuri ne menyren dhe kohen e pergaditjes se ushqimeve;
 • Aftësi të mira të menaxhimit të kohës dhe ngarkesës në punë
 • Të ketë përvojë pune (e preferueshme)
 • Të ketë mirësjellje dhe etikë pune
 • Aftësi komunikuese, kreativitet dhe vetëiniciativë

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të na kontaktojnë në këtë numer: 043 763 552

Shikime 535
Kategoria Gastronomi
Skadon 1 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC