Extreme Pizza

Telefoniste (2)

	 	 

Expreme Pizza

Extreme Pizza është vendi ku mund t'i shijoni Ushqime të shijshme në ambientin ose në rehatinë e shtëpisë tuaj, që e mundësojmë me delivery! Që të sjellim këto shërbime, neve na duhet të plotësojmë stafin dhe na duhet punëtor me këte pozitë:

Telefoniste (2)

në qytetin Prishtinës.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Pranon thirrje per porosite nga klientet;
 • Me kujdes pranon porosite dhe i barte tek stafi ne kuzhine;
 • Kontrollon sasitë e mallit dhe dokumentacionin përcjellës;
 • Sherben klientet me miresjellje dhe profesionalizem;
 • Kryen të gjitha procedurat sipas kërkesës të konsumaotir për pagesë të dërgesës

Kualifikimet e kërkuara:

 • Përvoje paraprake ne fushen e njejte (e preferueshme);
 • Kandidatja duhet ta njoh qytetin e Prishtinës;
 • Të ketë të kryer së paku shkollimin e mesëm;
 • Të ketë njohuri bazike për llogaritje, faturim, njohje të paisjeve digjitale për faturim;
 • Aftësi të mira të menaxhimit të kohës dhe ngarkesës në punë;
 • Të ketë mirësjellje dhe etikë pune;
 • Aftësi komunikuese, kreativitet dhe vetëiniciativë

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të na kontaktojnë në këtë numer: 043 763 552 

Shikime 1760
Kategoria Telekomunikim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC