TROKIT Agency Creative

Projekt Menaxher

	 	 

"Trokit Agency Creative", shpall vend pune për një Projekt Menaxher.

Kualifikimet dhe shkathtësitë kryesore:

 • Të paktën një vit përvojë me klientë të rëndësishëm - përvoja e punës me klientë ndërkombëtarë është një bonus;
 • Përvojë në projekte të shumëllojshme, përfshirë kampanjat e marketingut, video dhe ato dixhitale (faqet e internetit, aplikacionet dhe përvojat dixhitale);
 • Të jetë kurioz, i uritur për të mësuar shkathtësi të reja, i patrembur për të sfiduar dhe për të ardhë me ide të reja;
 • Të vlerësojë dhe respektojë të tjerët në mënyrë që të krijojë një frymë pozitive në ekip;
 • Të jetë i gatshëm të kthehet prapa dhe të gjejë zgjidhje për problemet;
 • Të jetë i aftë për t’u marrë me numra dhe financa;
 • Të ketë pasion të mirëfilltë për punë krijuese me aftësinë për të dhënë dhe shtuar vlerë;
 • T’u ofrojë klientëve punë me cilësi të lartë;
 • Të jetë në gjendje për t’i rritur të ardhurat nga projektet përmes menaxhimit të mirë;
 • Të ndërtojë marrëdhënie të forta me klientët dhe ekipin brenda;
 • Të raportojë për performancën e projektit sipas rastit;
 • Të kontribuojë në rritjen e klientëve;
 • Ta kuptojë biznesin e klientit për t’ia shtuar vlerën projektit/eve.

Orari i punës dhe paga sipas marrëveshjes.

Për informata më të hollësishme kontaktoni në hello@trokit.com

Afati i fundit per aplikim: 11 Qershor, 2021

Shikime 1581
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC