TROKIT Agency Creative

Dixhital Projekt Menaxher

	 	 

"Trokit Agency Creative", shpall vend pune për një Dixhital Projekt Menaxher.

Kualifikimet dhe shkathtësitë kryesore:

  • Edukimi në nivelin e diplomës ose ekuivalente me të;
  • Certifikatë/a të trajnimeve për projekt menaxher;
  • Njohuri të thella në punën me rrjete sociale dhe SEO;
  • Kuptimi i teknologjive si: HTML, CSS, JavaScript;
  • Përvojë në menaxhimin dixhital të projekteve, sidomos në kampanja, nga informimi fillestar e deri në dorëzimin e tyre;
  • Aftësi për të menaxhuar disa projekte në të njëjtën kohë;
  • Aftësi të forta komunikimi, si në shkrim ashtu dhe në të folur;
  • Të ketë pasion për IT, e-commerce dhe projekte dixhitale;
  • Shkathtësi krijuese dhe qasje inovative.

Përparësi kanë të gjithë ata që flasin rrjedhshëm gjuhën gjermane dhe angleze.

Orari i punës dhe paga sipas marrëveshjes.

Për informata më të hollësishme kontaktoni në hello@trokit.com

Afati i fundit per aplikim: 11 Qershor, 2021

Shikime 1252
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC