REX Automobile

Asistent në Pranim dhe këshillim të klientëve (2)

	 	 

Me një përvojë 25 vjeçare në Kosovë dhe Gjermani, REX Automobile është ndër autoserviset më të suksesshme në jugun e Kosovës. Si përfaqësues gjeneral për Bosch Car Service ne ofrojmë këshillim, riparim dhe mirëmbajtje të automjeteve evropiane.

Ke dëshirë të ofrosh cilësi në një kompani të suksesshme dhe në rritje, atëherë apliko për pozitat

 - Pranim dhe këshillim i klientëve (2) 

Detyrat e juaja

  • Pranim dhe këshillim i klientëve
  • Ju jeni kontakti i parë për klientët tanë
  • Pranimi dhe këshillimi profesional/teknik i klientëve është fokusi juaj
  • Ju ofertoni dhe shitni produktet dhe shërbimet tona
  • Ju mbështetni servisin tanë në detyrat organizative.

Profili juaj

  • Njohuri bazike rreth Automobilizmit
  • Shkathtësi në komunikim, këshillim dhe shitje
  • Sjellje të sigurte dhe miqësore me klientë
  • Përparësi (jo obligative) Edukim në fushën e teknikës ( mekatronik / automekanike / inxhinieri mekanike/elektrike)
  • Cilësia e shkëlqyeshme e shërbimit dhe kënaqësia e klientit janë udhëzimet për punën tuaj të përditshme.

Ju lutem dërgoni aplikimin dhe referencat tek e-mail: karriera@rex-automobile.com

Ose direkt ne zyrat tona: REX Automobile, Korishë, Prizren
Data e fundit për aplikim: 30.05.2021

Shikime 1664
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC