The North Unicorn

Personel Marketi (Prishtinë, Prizren)

	 	 

Konkurs Pune (Personel Marketi)

Lokacioni: Prishtinë(10) , Prizren (8)

The North Unicorn është një kompani e re në Kosovë, e cila ka hapur një zinxhir të marketeve për shitje me pakicë(Deppo Market), në të gjitha qytetet e Kosovës. Marketet i’u ofrojnë konsumatorëve “zbritje të mençura” (Smart Discount) në produktet kryesore ushqimore dhe jo-ushqimore për shtëpi.

Duke u bazuar në vëllimin e punës dhe zgjerimin e kompanisë me pika të reja në të dy qendrat “The North Unicorn” shpallë  konkurs për pozitën: “Personel Marketi”.

 Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Kryerja dhe asistimi i punëve në lidhje me dyqanin në përputhje me udhëzimet e përgjegjësit të dyqanit;
  • Të asistojë në punën në sektor dhe arkë varsisht nga kërkesat e punës.

Aftësitë dhe njohuritë e kërkuara:

  • Të ketë përkushtim dhe etikë në punë;
  • Aftësi komunikuese dhe prezantuese;
  • Shkathtësi të shkëlqyera bashkëpunuese në ekip.

Kualifikimet:

  • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme;
  • E preferueshme vijimi i studimeve apo përfundimi i tyre.

Tek "Subject" të shënohet pozita dhe lokacioni.

Të gjithë të interesuarit duhet të aplikojnë në: apliko@thenorthunicorn.com

Afati i fundit per aplikim është deri me: 20.05.2021.

Shikime 875
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC