Ciao Berto

Vende të lira të punës (15)

	 	 
Date: 07.05.2021   KONKURS PUNE                    N.08/2021

Ciao Berto, kompani lidere ne prodhimin e mobiljeve në Kosovë dhe më gjerë, në vazhdën e zgjerimit te aktivitetit afarist, eshte duke kerkuar kandidat te interesuar per pozitat e hapura te punes, kandidatet do kontribojne në pjesen e prodhimit dhe montimit te mobiljeve.

Nese jeni kandidat i interesuar per aftesim ne karrier, dhe per pune ne ambient dinamik te punes, ju ftojme te aplikoni.

POZITA

  • 5 Montues të mobiljeve në Fabrikë
  • 5 Montues të mobiljeve në Terren
  • 5 Punëtor në prodhim të mobiljeve në Fabrikë

LOKACIONI: Milloshevë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Prodhimi dhe montimi i mobiljeve
  • Detyra dhe pergjegjesi tjera ne baze te profesionit

Kualifi­kimet:

  • Preferohet pervoje paraprake e punes ne fushe te ngjajshme
  • Diplome te shkolles se mesme
  • Patent shoferi

Aplikimi: Dergoni CV dhe dokumentet percjellëse në:  hr@ciao-berto.com

Ciao Berto inkurjon te gjithë kandidatet të aplikojnë, dhe ju siguron për trajtim të barabart në përzgjedhje.

Ju falënderojme për aplikimin, dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i të cileve ju përshtatet më shumë kërkesave të kompanise do të ftohen për intervistë.

Shikime 4501
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Kastriot
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC