Union

Mbikëqyrës i Shitjes (Supervisor)

	 	 

Kompania Union sh.p.k me seli në Vushtrri për shkak të rritjes së procesit të punës shpall konkurs për 1 vend pune:

Pozita: Mbikëqyrës i Shitjes (Supervisor)

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Organizon dhe monitoron ekipin e shitjes ne territorin e caktuar;
 • Komunikon, raporton dhe informon lidhur me tregun dhe konkurrencën;
 • Analizon dhe kontrollon punën ditore të ekipit;
 • Siguron suksesin dhe përmbushjen e detyrave të shitjes dhe të inkasimit;
 • Raporton dhe njofton menaxherin lidhur me punën e ekipit të shitjes si dhe të gjithaveprimet e planifikuara dhe të kryera për territorin e caktuar.

Kualifikimet e kërkuara

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme, diploma universitare është përparësi;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit;
 • Të jenë të pajisur me patentë shofer të kategorive B;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të planifikimit dhe organizimit të punës;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës.
 • Të ketë aftësi të menaxhimit të punës në presion;

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV e tyre përmes e-mail adresës elektronike në:

hr@union-ks.com. apo aplikacioni mund të dërgohet edhe fizikisht tek zyrat e Kompanisë Union sh.p.k  me adresë Rr. Ajet Gërguri P.n Vushtrri.

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur nga data 07 Maj 2021 deri më 31 Maj 2021.

Shikime 1041
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Vushtrri
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC