Akoma te Isaku

Shitës/e

	 	 

Kërkojmë puntorë/e

Shitës/e

Kualifikimet:

 • Të ketë të mbaruar së paku Shkollën e mesme;
 • Të ketë aftësi të shkëlqyeshme komunikimi me punonjësit dhe klientët;
 • Të ketë aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil;
 • Përvojë pune në shitje.

Përshkrimi I detyrave dhe përgjegjësive:

 • Paraqitja në mënyrë adekuate para klientit;
 • Njihet me kërkesën e klientit;
 • Informon klientin për produktet;
 • Informon klientin lidhur me çmimet e produkteve dhe mënyren e pagesës;
 • Ndihmon klientin në marrjen e vendimeve;
 • Kryen detyra të tjera lidhur me shitjen e produkteve;
 • Bartjen e mallit nga depoja neper rafte, renditjen e mallit.

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të vinë në lokalet tona për t'a mbushur aplikacionin.

Adresa: Magjistralja Prishtinë-Ferizaj Km5, Graqanicë

Tel: 044/147-489  e-mail: akoma_te_isaku@hotmail.com

Shikime 4343
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC