Ritello

Agjentë të Shitjes

	 	 

NORDIC HEALTHCARE GROUP shpall konkurs per vende te lira pune:

Agjentë të Shitjes

Përgjegjësitë:

 • Të krijojë relacione me klientë të rinj nga vizitat ne teren;
 • Të mirëmbajë dhe zgjerojë relacionet me klientët ekzistues;
 • Përpiqet të përmirësojë kënaqësinë e klientit përmes shërbimit të shkëlqyeshëm të ofruar;
 • Të identifikojë dhe t'i përgjigjet nevojave të klientit;
 • Të mbajë një nivel të lartë njohurish rreth produkteve ekzistuese dhe mësoni rreth produkteve të reja kur ato  vijnë;
 • Ndiqni porositë e klientëve sipas nevojës;
 • Parashikoni nevojat e klientëve dhe adreson ato në përputhje me rrethanat;
 • Të takojë klientët për të përcaktuar nevojat dhe dëshirat e tyre specifike, duke bërë sugjerime sipas rastit; 
 • Klientët sigurohen nga kompania në fjalë;
 • Qiftet kanë përparësi burrë/grua , vëlla/motër/ me një fjalë mashkull/femer.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi direkt me klientët;
 • Aftësi superiore ndërpersonale;
 • Aftësi për të marrë iniciativë dhe për të punuar në mënyrë të pavarur;
 • Aftësi të mira organizative;
 • Të jeni reprezentativ dhe të keni qasje karismatike ndaj klientëve;
 • Patent shoferi i obligueshëm për kategorinë B;
 • Veturë personale apo në shërbim.

Benefitet:

 •     Seminare javore pa pagesë;
 •     Udhëtime jashtë Kosovës cdo muaj;
 •     Seminare të lidershipit botëror për shitje direkte;
 •     Paga minimale 500 Euro;
 •     Bonuse Speciale për cdo javë;
 •     Level marketing me rritje për cdo muaj në pozitë. 

Për aplikim dërgo një CV të bashkangjitur me një foto profesionale në email adresën e cekur me poshtë pasi që aplikacionet dergohen ne Gjermani direkt.

librex2018@outlook.com

Numri kontaktues +38345100094

Orari kontaktit: 10:00 -16:00 Max.

Afati i fundit për aplikim: 28 Maj, 2021

Shikime 5238
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC