S.D.S Software Development Solution SH.P.K.

Web Developer

	 	 
Software Development Solution-SDS është një kompani që ofron zgjidhje të teknologjisë së informacionit për biznese të ndryshme. Misioni ynë që nga fillimi ishte të kultivonim marrëdhënie profesionale me klientët tanë për të siguruar zgjidhje efektive dhe të besueshme të teknologjisë së informacionit për nevojat e tyre.
Ekipi ynë vazhdimisht ofron zgjidhje të nivelit më të lartë në një larmi fushash, përfshirë softuer të personalizuar dhe zhvillim të faqeve të internetit, shërbime të bazuara në internet dhe testim të programeve dhe aplikacioneve të bazuara në internet. Kjo përvojë biznesi na bën të pozicionuar në mënyrë unike për të ofruar zgjidhje duke premtuar efikasitet më të madh operacional, fitime të produktivitetit dhe kursime të kostos për secilin nga klientët tanë, pavarësisht nga industria e tyre.
 
Lidhur me nje pune me orare te plote e cila eshte ofruar nga nje partner i yni Austriak, ne po kërkojmë:
 
Web Developer 
 
Aplikantet duhet t'i posedojne njohurite e permendura me poshte, kushtet jane te shkruara ne gjuhen Angleze pasi qe njohuria e gjuhes eshte gjithashtu e nevojshme (B2 ose me shume).
 
Pagesat ne varesi te eksperiences se zhvillueseve duke filluar nga:
 • +3 Vite = +1800 Euro 
 • +4 Vite = +2200 Euro 
Primary Responsibilities:
 • Software development in an agile environment;
 • Review of business & functional requirements, translation into technical solution design;
 • Implementation of user stories including unit tests;
 • Handover to test team .

Required Expertise

 • Strong experience in ReactJS and node.js, Redux;
 • Experience in layered architecture development, client, server,  Micro frontends;
 • TDD - experience in test driven development;
 • CI/CD know how: Jenkins, GIT, Artifactory, Kubernetes, docker;
 • Experience required in using coding guidelines, best practices, design patterns, frameworks and APIs;
 • Experience required in creation, reviews, and maintenance of specification documents.

Preferred Technical and Professional Expertise:

 • Experience in agile methodologies;
 • Private Cloud: Docker / Kubernetes;
 • Logging, Tracing: Elastic, Kibana, FluentD, Zipkin;
 • Monitoring: Prometheus, Grafana;
 • RBAC: Keycloak;
 • Messaging: MQTT.

Aplikoni duke derguar CV-në dhe Letren e Motivimit ne email adresen:  info@sds-ks.com


Afati i fundit për aplikim është 27 Maj, 2021

 

Shikime 3370
Kategoria Informatikë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC