Hotel Garden

Kuzhinier/e

	 	 

Hotel Garden hap konkurs për: 


Kuzhinier

Përgjegjësitë:

 • Planifikimi i menusë;
 • Përgatitja, gatimi dhe servimi i ushqimit kryesor, paragjellave, ëmbëlsirave etj, në përputhje me menutë e specifikuara;
 • Përcaktimi i sasisë që duhet gatuar dhe madhësisë së porcioneve që do të ofrohet, duke marrë parasysh kriteret dietale, mjekësore, etnike dhe profesionale;
 • Kontrollon sasinë dhe cilësinë e stokut të pranuar dhe njofton furnizuesit për mangësitë;
 • Pranimi i ankesave të klientëve të cilat përcillen nëpërmjet kamarierëve ose banakierit dhe zgjidhja e menjëhershme e tyre;
 • Kur ushqimet përgatiten për një tjetër institucion apo komunitet, mbikëqyrë paketimin e ushqimit në mungesë të Kryekuzhinierit;
 • Mbikëqyrë larjen dhe pastrimin e dyshemeve, enëve, sipërfaqeve të punës dhe pajisjeve tjera të kuzhinës për të siguruar që standardet higjienike, shëndetësore dhe siguria e nevojshme mirëmbahen;
 • Siguron se është veshur uniforma e përshtatshme, në çdo kohë në përputhje me Rregulloren e Kuzhinës;
 • Mbikëqyrë Ekipin e Kuzhinës gjatë ndërrimit;
 • Zëvendëson Menaxherin e Sektorit të Ushqimit gjatë mungesës së tij;
 • Trajnimi i personelit të kuzhinës lidhur me përgatitjen dhe qështjet tjera me rëndësi në kuzhinë;
 • Ndërmerrë detyra të tjera që mund të përcaktohen herë pas here nga Krye-Kuzhinieri apo Menaxheri Kryesor brenda përgjegjësisë së tij dhe sipas nevojës punon jashtë orarit të punës.


Të gjithë Personat e interesuar duhet të dërgojne Cv me 1 fotografi , si dhe të gjitha rekomandimet që i posedojnë në:
apliko@hotelgarden-ks.com me Subjet: Emertimi i vendit : Ndihmës Kuzhinier
Shembull
Email: apliko@hotelgarden-ks.com
Subject: Kuzhinier

Shikime 4249
Kategoria Gastronomi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC