SushiCO

Menaxher/e, Arkëtar/e, Kamarier/e, Operatore telefonike për gjuhë shqipe dhe gjuhë angleze

	 	 

KONKURS PUNE

Kompania:                 SushiCo Kosova Sh.P.K

Afati për aplikim:     Deri më: 19/05/2021

Pozitat:                      Menaxher/e, Arkëtar/e, Kamarier/e, Operatore telefonike për gjuhë shqipe dhe gjuhë angleze.

Për kompaninë

SushiCo Kosova Sh.P.K është kompani e themeluar në vitin 2018 dhe është partner i franshizës SushiCo.

Detyrat:

Detyrat caktohen në bazë të pozitës për  të cilën aplikon kandidati.

Njohurite dhe Aftësitë

  •  Përvojë në fushën e kërkuar;
  •  I/e orientuar drejt detajeve dhe në gjendje të mbajë nivel të lartë të përgjegjësisë dhe të saktësisë për të gjitha detyrat e punës;
  • Aftësi për të komunikuar me punonjësit dhe klientët në mënyrë profesionale dhe me mirësjellje.

 

Kandidatët që plotësojnë kriteret e lartcekura, luten që CV’të e tyre me fotografi, t’i dërgojnë në e mailin: info@sushicokosova.com

Të gjithë të interesuarit janë të mirëseardhur !

Shikime 2537
Kategoria Gastronomi
Skadon 8 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC