Banka Kombëtare Tregtare

Teller/ Ekip i Zëvendësimit

	 	 

NJOFTIM PËR PUNËSIM

Pozita:                           Teller/ Ekip i Zëvendësimit
Lokacioni:                     Rahovec
Data e Hapjes:             19.04.2021
Data e Mbylljes:           03.05.2021
Shkollimi:                      Baçellor
Njohuritë e Gjuhës:      Anglisht

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të ofrojë shërbime profesionale dhe në kohën e duhur për klientët e bankës dhe klientët potencial;
 • Të shërbejë si pikë e drejtpërdrejtë kontakti për klientë;
 • Të kryej funksione të pagesave dhe të pranimit për klientët e depozitave dhe të kredive;
 • Është përgjegjës të siguroj që të gjithë klientët të marrin shërbim të lartë dhe t’i ndihmojë ata rreth pyetjeve dhe shqetësimeve të tyre;
 • T’i promovoj dhe shes produktet dhe shërbimet bankare;
 • T’i procesoj transaksionet kesh;
 • Të krijoj dhe mbaj marrëdhënie afatgjata me klientët;
 • Të njihet plotësisht me rregullat përkatëse të Bankës, rregulloret dhe procedurat.


Kualifikimet:

 • Të ketë Diplomë Baçellor në Ekonomi;
 • Te ketë eksperiencë pune në bankë;
 • Të ketë njohuri të punës në kompjuter;
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi;
 • Të ketë aftësi organizative dhe të menaxhimit të kohës;
 • Të ketë aftësi komunikimi në anglisht, në të folur dhe në të shkruar (gjuha turke është përparësi);
 • Kjo pozitë mund të kërkojë udhëtime të rregullta nëpër Kosovë.


Kandidatët e interesuar inkurajohen të aplikojnë duke plotësuar formularin përmes këtij linku:
https://bkt-ks.com/bkt/burimet-njerezore/mundesi-punesimi/ 
Për çdo problem kontaktoni hrbktkosove@bkt.com.al
Të gjitha aplikacionet do të trajtohen me konfidencialitet të lartë.
Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të lajmërohen përmes telefonit.

Shikime 940
Kategoria Banka
Skadon Ka skaduar!
Orari Temporary
Lokacioni Rahovec
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC