Hotel Garden

Mirembajtese

	 	 

Hotel Garden shpall konkurs për vend të lirë pune.

Pozicioni: Mirembajtese
Gjinia: Femer
Mosha: 20 – 45


Kualifikimi:

  • Te kete te perfunduar Shkollen e mesme;
  • Te kete pervoje pune ne te njejten lemi;
  • Te jete ne gjendje per 8 ore pune pastrimi;
  • Te jete energjik dhe punetore;
  • Te kete aftesi per te punuar ne grup;
  • E vemendshme dhe energjike.


Detyrat dhe pergjegjesite 

  • Përgjegjëse për pastirmin dhe mirembajtjen e dhomave, hapsirave, duke përfshirë dhomat dhe pjesen e restoraneve, sallave,bazeneve, tualeteve, ne pergjithesi te zonave me te cilat ngarkohet;
  • Te mirembaje dhe te raportoj tek udheheqesi i sektorit;
  • Te pastrojë hapsirat e kompleksit Garden.


Personat e interesuar duhet qe te dergojne Cv me 1 fotografi , si dhe te gjitha rekomandimet qe i posedojne ne: apliko@hotelgarden-ks.com me Subjekt: Emertimi i vendit te punes per te cilin konkuroni: 

Shembull
Email: apliko@hotelgarden-ks.com
Subject: Mirembajtese

Shikime 91
Kategoria Hoteleri
Skadon 11 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC