Pasta Fasta

Vende të lira pune

	 	 

1) SHPERNDARES USHQIMI - delivery guy

Pasta FASTA rekruton shperndares ushqimi me skuter dhe biciklete.

Pergjegjesite:
  • Shperndarje e ushqimit me korrektesi dhe miresjellje ndaj klientit.
  • Mirembajtje dhe pastrim i vendit te punes.
  • Shkathtesi dhe fleksibilitet gjate orarit te punes.
Per aplikim ne numrin e telefonit +383494301132) NDIHMESE E KUZHINES
 
Pergjegjesite:
  • Zierje e pastave , grirje e perimeve.
  • Mirembajtje dhe pastrim i mjeteve dhe vendit te punes.
  • Shkathtesi dhe fleksibilitet gjate orarit te punes.

Per aplikim ne numrin e telefonit +383494301133) SHANKISTE

Pergjegjesite:
  • Pergatitje dhe sherbim i pastave ne menyre korrekte be baze te trajnimit.
  • Miresjellje me klientin.
  • Shkathtesi dhe fleksibilitet gjate orarit te punes , korrektesi ne marrje te porosive.
  • Mirembajtje dhe pastrim i mjeteve dhe vendit te punes.
Per aplikim ne numrin e telefonit +38349430113
 
Shikime 2693
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC