Beta Group

Zyrtar/e në Departamentin e Financave

	 	 

Konkurs

Zyrtar/e në Departamentin e Financave

Detyrat dhe përgjegjësitë Kryesore:

 • Pranon dhe përpunon porositë, dhe siguron fakturimin e kompletuar dhe të saktë të të gjitha porosive;
 • Kryen llogaritje të zakonshme për të prodhuar analiza dhe raporte;
 • Përgaditë dhe mirëmban cmimet e kompanisë;
 • Ruan dhe përditëson bazën e të dhënave të klientëve të kompanisë;
 • Punon në mënyrë efektive në ekipe dhe tregon integritetin dhe ndershmërinë për të marrë pjesë dhe kontribon në përpjekjet e ekipit;
 • Duhet të jetë i/e shtyrë nga qëllimi, të ketë aftësi të mira organizative dhe administrimi në mënyrë që të menaxhojë vetë dhe të zhvillojë disiplinën dhe të jetë fleksibël dhe i/e aftë.

Kualifikimet:

 • Një ose më shumë vjet përvojë të mëparshme në Departamentin e Financave – Faturim/Kalkulim;·       
 • Diplomë Bachelor në Financa dhe Kontabilitet;·       
 • Trajnime dhe Certifikimi në fushën përkatëse janë përparësi;     
 • Të posedojë Patent Shoferin - Kategoria B;
 • Njohja e gjuhës Angleze në të shkruar dhe të folur;
 • Njohuri të avancuar të paketës MS Office (Excel, Word, Power Point).

Beta Group është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim. Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: apliko@beta-ks.com

Afati i aplikimit është deri me datën 21 Prill 2021 ora 17:00.

Shikime 1191
Kategoria Financa
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC