Agimi Company

Asistent/e Administrativ/e

	 	 

Asistent/e Administrativ/e

Përgjegjësitë dhe detyrat :

 • Regjistrimi I blerjeve dhe shitjeve në sistem;
 • Krijimi i raporteve te ndryshme sipas kërkesës;
 • Përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative;
 • Përgjegjëse për komunikim elektronik dhe informim
 • Pranon telefonatat dhe drejton ato në mënyrë efikase;
 • Koordinon porosite e pranuara,dhe oranizon ato ne menyr efikase:
 • Shërben si urë lidhëse në mes personelit administrativ dhe atij jo-administrativ;
 • Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës.

Kualifikimet:

Preferohet shkollim universitar;

 • Përvojë pune në punët dhe mengajimin administrative;
 • Të ketë iniciativë dhe dëshirë për të mësuar gjëra të reja;
 • Të posedoj aftësi analitike, të kuptoj kërkesat e klientave dhe të ofroj zgjidhje;
 • Të jetë i/e gatshëm të bashkëpunoj me ekipin dhe pranoj sygjerime;
 • Të ketë aftësi të dokumentoj kërkesat;
 • Të posedoj aftësi organizative;
 • Të ketë njohuri në programin e faturimit Pro-Data
 • Të ketë aftësi të trajtoj të dhëna sensitive dhe të mbaj nivelin e konfidencialitetit ;
 • Të ketë dëshirë për avancim të vazhdueshëm;

Mënyra e Aplikimit

 • Kandidatët e interesuar mund t'i dërgojnë CV së bashku me dëshmit e shkollimit dhe përvojës së punës përmes e-mail adresës: info@agimicompany.com
 • Konkursi është I hapur 30 ditë nga dita e publikimit
Shikime 2184
Kategoria Administratë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Kastriot
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC