FOLÉ

Pastrues/e (20), Mirëmbajtës gjelbrimi (2)

	 	 
KONKURS
Kompania e mirëmbajtjes dhe pastrimit Fole Group, hap konkurs për:
 • 10 Pastrues (mosha 19-35 vjet)
 • 10 Pastruese (mosha 30-50)
 • 2 Mirëmbajtës gjelbrimi
Aftësitë
 • Shkathtësi për të punuar në grup, nën presion dhe të dëshmojë fleksibilitet në punë;
 • Njohje të shkëlqyer të materialeve dhe mjeteve të punës që kanë të bëjnë me pastrim;
 • Të ketë kujdesë të shtuar dhe të respektoj normat për sigurinë në punë;
 • Të jetë i gatshëm të punojë natën dhe fundjavave;
 • Të jëtë i gatshëm të punojë në objekte me lartësi të madhe;
 • Të jetë i gatshëm të punojë në të gjitha kushtet atmosferike;
 • Të jetë i gatshëm të qëndrojë në këmbë për periudha të gjata kohore;
 • Aftësi të punojë në ekip, të ketë vetëiniciativë dhe qasje konstruktive;
 • Shkathtësi të shkëlqyera komunikative, organizative dhe analitike;
 • Etikë në punë dhe integritet të lartë;
Të interesuarit të lajmërohen në numrat e telefonit:
+383 45 779 889 | 48 779 889
+383 45 778 998 | 48 778 998
Shikime 598
Kategoria Të tjera
Skadon 16 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC