North-West Architecture

Arkitekt/e

	 	 

KONKURS PËR ARKITEKT/E

Studio e arkitekturës NORTH-WEST-architecture, kërkon arkitekt/e me përvojë të dëshmuar në projektim dhe/ose dizajn të brendshëm.

Kompetencat e kërkuara:

 • Vendbanimi në Prishtinë; 
 • Të jetë i/e diplomuar, grada Master në arkitekturë; 
 • Të këtë eksperiencë pune në profesion min. 3 vite;
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera në programet:
  • ArchiCad,
  • 3ds MAX,
  • Lumion,
  • Photoshop ( te domosdoshme) dhe
  • AutoCAD,
  • Microsoft Office;
 • Njohuri të mira të gjuhës angleze;
 • Shkathtësi të shkëlqyera organizative dhe relacionale;
 • Aftësi për të punuar në kohë të reduktuar;
 • Të jetë i/e aftë të punoj në ekip dhe i/e vetëm;
 • Përvoja me softuerin BIM Autodesk gjithashtu do të vlerësohet pozitivisht;

Vendi i punës, Prishtinë dhe në teren sipas kërkesave të kompanisë;

Pagesa, në përpjesëtim me përvojën;

Disponueshmëria e menjëhershme;

Orari i punës, në kohë të plotë.

Dërgoni CV-në dhe portofolin e punës profesionale në e.mail adresën:

nwgroupks@gmail.com

Të përzgjedhurit do të kontaktohën për intervistë.

Konkursi zgjatë prej datës 7 Prill deri 16 Prill 2021

Ky konkurs është i hapur për të gjithë të interesuarit pa përjashtim, në përputhje me ligjet e aplikueshme në Republikën e Kosovës.

Shikime 1198
Kategoria Arkitekturë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC