Shkolla Digjitale - Pejë

Instruktorë të programimit (M/F) - Pejë

	 	 

Shkolla Digjitale | Digital School është shkolla e parë e hapur në Kosovë e cila ofron sherbimet globalisht edhe ne Maqedoni, Slloveni, Bosnje & Hercegovinë, Gjermani, USA, Hong Kong, Meksike, Morocoo dhe Tunizi. Shkolla Digjitale ofron kurse të teknologjisë informative për femijët e moshave të reja. 

Si rezultat i suksesit dhe procesit të zgjerimit, jemi në kërkim të mbushjes së pozitës:

Instruktorë të programimit (M/F) për lokacionin tonë në Pejë, Kosovë.

Instruktorët do të kenë për detyrë trajnimin e fëmijëve të moshave 7-18 vjeç. Instruktorët duhen të përgatiten për planprogramin të cilin Shkolla Digjitale e ofron.

Orari: Do të ofrohet Full Time (sipas aranzhimit të grupeve).

Lokacioni: Pejë

Kriteret për pranim

  • Preferohet të ketë diplomë Bachelor në fushat teknologjike
  • Njohuri dhe shkathtësi në komunikim në gjuhën angleze
  • Të ketë njohuri dhe përvojë në Programim
  • Të ketë dëshirë dhe aftësi të punojë me grupmosha të reja
  • Aftësi të shpejtë të mësimit
  • Të ketë qasje pozitive në marrëdhënie me klientët

Si të aplikoni?

Ju lutem aplikoni duke shtypur butonin më poshtë. Çdo formë tjetër e aplikimit do t’iu diskualifikojë menjëherë. Afati i fundit për aplikim: 9 Prill, 2021

Shikime 111
Kategoria
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC