Trend Shtypshkronja

Monter (2), Ofsetist, Praktikant (2)

	 	 

KONKURS PËR VENDE TE LIRA PUNE

2 / MONTER

  • Të ketë njohuri elementare për brendimin e foljeve, montimin dhe realizimin e reklamave.
    • Të jetë i aftë të punojë në ekip dhe nën presion.

1 / OFSETIST

  • Të ketë njohuri elementare për makina te shtypshkronjes

2 / PRAKTIKANT

- Të jetë i aftë të punojë në ekip dhe nën presion.

Për të apliakuar ju lutemi kontaktoni në:

print@trendi.group

048 555 442

Trend Footer

Shikime 1569
Kategoria Të tjera
Skadon 16 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC