LIRiDONI

Agjent/e i/e Shitjes

	 	 

Korporata LIRiDONI është përfaqësuese e disa prej brendeve me renome botërore në Kosovë dhe korporatë e distribuimit të produkteve të ndryshme, me personel me përvojë shumëvjeçare në këtë fushë, me qëllim të plotësimit të vendit të punës shpallë:

KONKURS

Për pozitën: Agjent/e i/e Shitjes – (1) një pozitë;           Departamenti: I Shitjes;        

Divizioni: I Ushqimit

Vendi i punës: Prishtinë

Detyrat kryesore:

 • Mban përgjegjësi për shitjen e mallit për të cilin punon në bazë të planit të caktuar nga udhëheqësi;
 • Bën përgatitje para daljes në teren, vendos qëllimet për secilën vizitë, dhe përcakton prioritet gjatë vizitave;
 • Bën prezentimin, dhe shitjen e produkteve në terenin përkatës, që i caktohet;
 • Mban evidenca financiare ditore për vlerën e mallit të shitur në terenin perkatës;
 • Raporton në baza ditore gjatë vizitave në terren; dhe
 • Detyra dhe përgjegjësi tjera që  i caktohen nga mbikqyrësi.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme (kualifikimi universitar është përparësi);
 • Të ketë minimalisht 2 vite përvojë në të njëjtin profil pune;
 • Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit;
  Aftësi të shkëlqyer komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip;
 • Të jetë i gatshme të punojë nën presion dhe me orar fleksibil.

CV-në dhe dëshmitë për përvojën tuaj mund t’i dërgoni në adresën elektronike: Info@liridoni-kos.com, të plotësuar me pozitën për të cilën aplikoni.

Konkursi do të jetë i hapur nga dita e shpalljes e deri më datën 23.04.2021.

Aplikaconet e dërgura me vonesë dhe ato të pakompletuara nuk do të merren parasysh. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen

Shikime 1109
Kategoria Shitje
Skadon 5 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC