Devolli Group

Asistent/e në Departamentin Ligjor

	 	 

Pozita: Asistent/e në Departamentin Ligjor

Lokacioni: Fushë Kosovë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Njohuri bazike të Ligjit për Marrëdhëniet e Detyrimeve;
 • Njohuri bazike të Ligjit mbi Shoqëritë Tregtare dhe procedurave të Agjencionit për Regjistrimin e Bizneseve;
 • Njohuri bazike të Ligjit të Punës
 • Njohuri bazike të Ligjit për Të Drejtën e Pronësisë dhe të Drejtat tjera Sendore;
 • Draftimi i dokumenteve ligjore, përfshirë por pa u kufizuar në, Kontratat e ndryshme Komerciale, Kontratat e Punës.
 • Njohuri bazike mbi Procedurat Administrative/Komunale,
 • Njohuri bazike mbi Procedurën Kontestimore dhe Përmbarimore.
 • Asistimi në punët e përditshme të Departamentit Ligjor.

Kualifikimet:

 • Të ketë të përfunduar Fakultetin Juridik (Jurist/e i/e Diplomuar)
 • Përvojë pune paraprake në punë të ngjashme prej së paku 1 vjet
 • Njohuri të mira të MS Office
 • Njohje të mirë të gjuhës angleze
 • Të jetë i/e pajisur me patentshofer B1

Shkathtësitë dhe aftësitë:

 • I/e orientuar në detaje
 • Aftësi për menaxhim të kohës
 • Të ketë shpirt ekipor

Të interesuarit le të aplikojnë duke klikuar në Butonin "APLIKO".

Shikime 5172
Kategoria Juridik
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC