LIRiDONI

Agjent i Shitjes – (1) një pozitë – Divizioni i Pijeve

	 	 

Korporata LIRiDONI është përfaqësuese e disa prej brendeve me renome botërore në Kosovë dhe korporatë e distribuimit të produkteve të ndryshme, me personel me përvojë shumëvjeçare në këtë fushë, me qëllim të plotësimit të vendit të punës shpallë:

KONKURS

Për pozitën:

 1. Agjent i Shitjes – (1) një pozitë – Divizioni i Pijeve;

Vendi i punës: Njësia Prizren;

Rajoni i Punës: Prizren;

Detyrat kryesore:

 • Mban përgjegjësi për shitjen e mallit për të cilin punon në bazë të planit të caktuar nga udhëheqësi;
 • Bën përgatitje para daljes në teren, vendos qëllimet për secilën vizitë, dhe përcakton prioritet gjatë vizitave;
 • Bën prezentimin, dhe shitjen e produkteve në terenin përkatës, që i caktohet.
 • Mban evidenca financiare ditore për vlerat e mallit, dhe mallit të shitur ne terenin perkatës.
 • Raporton në baza ditore gjatë vizitave në terren;
 • Detyra dhe përgjegjësi tjera që  i caktohen nga mbikqyrësi.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme, kualifikimi universitar është përparësi;
 • Të ketë minimalisht 1 vit eksperiencë në të njëjtin profil pune (përparësi);
 • Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit;
  Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip;
 • Të jetë i gatshme të punojë nën presion dhe me orar fleksibil.

CV-në dhe dëshmit për përvojën tuaj mund t’i dërgoni në këtë adresë: Info@liridoni-kos.com, të plotësuar me pozitën dhe rajonin për të cilin aplikoni.

Konkursi do të jetë i hapur deri më datën 09.04.2021.

Aplikaconet e dërgura e vonesë dhe ato të pakompletuara nuk do të merren parasysh. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Liridoni Footer

Shikime 611
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC