Idea-M

Shitëse, Sektorist/depoist

	 	 

IDEA-M SHPK me seli në Prishtinë është kompani që bën shitjen me shumicë dhe pakicë të materialit shkollor dhe zyrtar.Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e kompanisë sonë, ftohen që të aplikojnë për pozitat e hapura të punës:

                                           Shitëse (1)
                                   Sektorist/depoist (1)

Përgjegjësitë kryesore për pozitën “Shitëse”:

 • Ekspozimi dhe mirëmbajtja e produkteve në rafta;
 • Reklamimi dhe shitja e produkteve;
 • Kryen detyra të tjera lidhur me shitjen e produkteve.

Kualifikimet për këtë pozitë: 

 • Të paktën shkollimi i mesëm;
 • Aftësi të mira komunikative;
 • Njohuri elementare/bazike te gjuhës angleze;
 • Njohuri bazike të kompjuterit.

Përgjegjësitë kryesore për pozitën “Sektorist/Depoist”:  

 • Ngarkim/shkarkim i mallit ;
 •  Pranimi,ndarja dhe dërgimi i porosive ;
 • Organizimi i stoqeve.

Kualifikimet për këtë pozitë:

 • Shkolla e mesme;
 • Patent shoferi i kategorisë B.


Për te dyja pozitat:

Orari i punës : Full time .

Të gjithë të interesuarit duhet të dergojnë një CV dhe të paraqesin poziten për të cilën aplikojnë në emailin:
info@idea-rks.com

Shikime 1980
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC