Green Marketing

Operator/e për Call Center të gjuhës Gjermane, Angleze dhe Spanjolle

	 	 

GM Creative po kërkon Operator/e për Call Center të gjuhës Gjermane, Angleze dhe Spanjolle.

Kualifikimet:

  • Njohja e Gjuhës Gjermane;
  • Njohja e Gjuhës Angleze;
  • Njohja e Gjuhës Spanjolle;
  • Eksperienca e Punës, Obligative;
  • Të jetë komunikativ/e.

Bonuse ditore, javore dhe mujore.!

Orari: 10:00 - 19:00. 

Të interesuarit për aplikim të na kontaktojnë me anë të numrit +383 (0) 49 585 589 apo të dërgojnë CV-të e tyre në emailin support@greenmarketingks.com

Shikime 3494
Kategoria Telekomunikim
Skadon 11 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC