HiPP

Merchandisere (2)

	 	 

Kompania HiPP Kosova shpall konkurs pune për Merchandisere (2) për tërë regjionin.

Përgjegjësitë për pozitën:

 • Është përgjegjës për zgjerimin, ruajtjen e pozicionimit dhe ekspozimin e të gjitha produkteve;
 • Siguron informacion për gjendjen e stokut si dhe informacione të tjera të nevojshme për dukshmërinë e produkteve të brendit në treg;
 • Siguron arritjen e objektivave të ekspozimit (facing) të produkteve brenda të gjitha pikave të shitjes të caktuara në plan;
 • Kërkon mundësitë për vendosjen dhe ekspozimin e produkteve jashtë raftit;
 • Siguron pozitë dhe ekspozim sa më efektiv  të raftave të përkohshëm/përhershëm dhe të negocioj pozitat kryesore dhe ekskluzive për rafta sekondar;
 • Monitoron dhe mirëmban çmimet e shitësve me pakicë, mban freskinë e produkteve kryesore duke aplikuar  rotacion strikt, kodimit dhe i përmbahet standardeve të temperaturës;
 • Kontrollon freskinë dhe implementon principin “First In First Out” (i pari hyn i pari del nga rafti). 

Kualifikimet e kërkuara 

 • Kandidatët duhet të kenë  të paktën të përfunduar shkollën e mesme - preferohet të kenë diplomë universitare;
 • E preferuar 1 vit përvojë pune në shitje/merchandising;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit;
 • Të aftë të punojnë në ekip dhe të pavarur.
 • Kandidatët duhet të kenë aftësi të punës ekipore dhe fleksibilitet; 
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të punës nën presion.
 • Të posedojë aftësi të mira ndërpersonale;
 • Të posedojë patentë shofer të kategorisë B.

Te gjithe të interesuarit mund te aplikojne ne email: babyworld20@gmail.com

Shikime 4178
Kategoria Shitje
Skadon Skadon: SOT
Orari Full Time
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC