Buçaj

Brand Scout / Specialiste e konsumatorëve

	 	 

Korporata Buçaj shpall konkurs për pozitën:  

Brand Scout / Specialiste e konsumatorëve

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Angazhimi me partnerët e biznesit;
 • Ndërtimi i marrëdhënieve me partner të biznesit;
 • Prezantimi i produkteve gjatë aktiviteteve të promocionit;
 • Përgjegjëse të përcjellë aktivitetet e konkurrencës: promocionet, aksionet, lojërat shpërblyese etj.;
 • Të informoj konsumatorët rreth fushatës së promocionit;
 • Të njoftoj konsumatorët për produktet, kualitetin, çmimin, etj.;
 • Pjesëmarrja në promovime të produkteve.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatet duhet të jenë 19 - 25 vjeçare;
 • Kandidatet duhet të kenë të kryer së paku shkollën e mesme;
 • Përvoja e punës në fushën e promocionit apo shitjes është përparësi;
 • Të jenë të afta të punojnë me mbikëqyrje minimale;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera komunikimi me konsumatorë;
 • Kandidatet preferohet të posedojnë patent shofer.

 

Inkurajohen të gjitha kandidatet e interesuara të cilat i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV apo aplikacionin e punës përmes e-mail adresës elektronike në: hr@bucaj-ks.com. Aplikacioni gjendet në faqen zyrtare www.bucaj-ks.com apo aplikacioni mund të dërgohet edhe fizikisht tek zyrat e Korporatës Buçaj me adresë Magjistralja Prishtinë-Shkup, km 10 p.n. Lipjan.

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni “Brand Scout/Specialiste e konsumatorëve”.

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur nga data 30 Mars 2021 deri më 11 Prill 2021.

Shikime 1558
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC