Albi Commerce

Dizajner/e Grafik/e

	 	 

Albi Commerce

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!


“Albi Mall”, pjesë e Albi Group me kënaqësi vazhdonë rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, “Albi Mall” kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:


Dizajner Grafik (1 vend pune)

Vendi i punës: Prishtinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Të ketë njohuri të shkelqyera teknike në programet: Adobe Illustrator,Adobe Phottoshop,
 • Adobe Idesign,(After Effects dhe Premierë konsiderohen përparsi),
 • Të ketë njohuri mbi materjalet e printit,dhe printin në përgjithësi
 • Ti pranoj dhe ti menaxhoj me kujdes detyrat nga Menaxheri i Marketingut
 • Përvoj pune së paku tre (3) vite.

Kualifikimet:

 • Diplomën e shkollës së mesme, i preferuar Universiteti në drejtimet: Komunikim Vizuel, Dizajn Grafik ose Marketing,
 • Të ketë përvoj pune të ngjashme,
 • Aftësi në menagjimin e problemeve në situata të ndryshme,
 • Të njohë gjuhën angleze
 • Të jetë energjik, të ketë aftësi të punës nën stres, të jetë me vetë iniciativë, dhe konfidencial,
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi,
 • Të jetë i motivuar dhe fleksibil për punë,

Njohja e Programeve:

 • Obligative: Adobe Photoshop,Illustrator InDesign
 • Përparsi: (Motion Designer): Affter Effect, Premiere.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com Konkursi është i hapur deri me datën 29.04.2021.

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 2064
Kategoria Art & Dizajn
Skadon 10 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC