Shell Kosova

Vozitës i Autobotit (2), Vozitës i Kamionit me Cisternë (5)

	 	 

Al Petrol – Shell Kosova
Shpall Konkurs për 7 vende të lira pune.

Pozitat e punës: 

VOZITËS I AUTOBOTIT (Kategoria C per Kosove – 2 Vende)

VOZITËS I KAMIONIT ME CISTERNË (Kategoria CE per Kosove dhe jasht Vendit – 5 Vende)

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-të dhe kopjen e dokumentave te kerkuara në zyret e AL-Petrol në Miradi e Ulët , Fushë Kosovë dhe ne email hr.shell.rks@gmail.com.

Dokumentat e nevojshme për aplikim:

  1. Patent shoferin (kategorin C dhe CE - valide),
  2. ADR (valide)
  3. Certifikaten e mjekut (valide)
  4. Pasaporten (valide)
  5. Certifikaten CPC (e preferuar)
  6. Dokumentin qe nuk jeni nenhetime (obligative)

AFATI PËR APLIKIM NGA SOT  29.03.2021-29.04.2021

Shikime 3022
Kategoria Transport
Skadon 10 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC