Elsa Group

Arkitekt/e, Interier Dizajner/e (Fushë Kosovë)

	 	 

KONKURS

Ne shpallim këtë konkurs për:

 1. Arkitekt/e (2 vende)
 2. Interier Dizajner/e

Lokacioni: Fushë Kosovë

Nga kanditadët kërkohet:

 • Të ketë paraqitje profesionale,
 • Diplomë universitare në Arkitekturë, Dizajn,
 • Përvojë se paku 2 vite në Arkitekturë, Dizajn,
 • Njohuri të gjuhës angleze.
 • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.
 • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Matje të ndryshme të objekteve në teren
 • Aftësi për të përcaktuar qëllimet dhe kërkesat e klientëve me anë të projektit, 
 • Aftësi për të punuar në mënyrë efikase nën presion kohor.
 • Dizajnimi i produkteve dhe përgaditja e projekteve sipas kerkesave te klienteve, 
 • Menaxhimi i  projekteve te kontraktuara 
 • Planifkimi dhe realizimi i projekteve dhe puneve sipas planeve dinamike, 
 • Përgaditja e raporteve  ditore, javore dhe mujore per punet e perfunduara, 
 • Mirepritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kerkesave.
 • Përvojë me ArchiCad, AutoCAD, 3D MAX dhe Microsoft Office.

Të gjithë kandidatët e interesuar duhet t´i dorëzojnë CV-të e tyre në formë elektronike në e-mailin: shitja@elsa-group.com

Numri i kontaktit: 049 905 920

Shikime 1553
Kategoria Arkitekturë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC