Farmasi

Menaxher Shitjesh për Kosovën

	 	 

Farmasi kërkon të punësojë Menaxher Shitjesh për Kosovën (Femer/Mashkull).

Përgjegjësitë:

 • Menaxhimi dhe përmirësimi I shitjeve në rajonin e Kosovës;
 • Rekrutimi dhe zhvillimi I Lidershipit;
 • Komunikimi, këshillimi, dhe monitorimi I anëtarëve dhe zgjerimi I network-ut;
 • Motivimi I ekipit të shitjeve;
 • Organizimi I aktiviteteve te marketingut dhe promocioneve;
 • Menaxhimi dhe trajnimi I ekipit të shitjeve;
 • Arritja e targetit të shitjeve;
 • Monitorimi dhe matja e aktivitetit te shitjeve.

Kriteret për kandidatët:

 • Te kete mbaruar shkollën e lartë;
 • Njohuri mbi veprimtaritë komerciale, organizimit dhe metodës së punës në network marketing (Shitje Direkte / MLM);
 • Njohuri kompjuterike ekselente (Microsoft Office);
 • Vetëbesim, pasion dhe entuziazëm si dhe një qasje sipërmarrëse në punë;
 • Aftësi vetë organizuese dhe të punojë nën ngarkese;
 • Dëshirë për të punuar në terren;
 • Të dijë të punojë në grup;
 • Aftësi ekselente komunikuese dhe organizuese;
 • Aftësi shumë të mira menaxhuese të grupeve;
 • Të ketë patentë shoferi – kategoria B;
 • Njohuri të gjuhës Boshnjake (e detyrueshme), njohuri te gjuhës Angleze perben perparësi.

Profili personal:

Ambicie në punën e tyre dhe përcaktimin e planeve, përkushtim ndaj punës dhe kompanisë, thjeshtësia në kryerjen e detyrave dhe përgjegjësive të tyre, në komunikimin me partnerët e biznesit dhe kolegët. Aftësia për të marrë vendime, dhe identifikuar përparësitë. Qasja analitike dhe proaktive.

Eksperiencat e mëparshme të punës:

 • Përvoja shumë vjeçare e punës në pozicione të njëjta ose të ngjashme në shitjet direkte në kompanitë MLM është përparësi.

Benefitet:

 • Rrogë fikse + bonuse mujore;
 • Makinë e kompanisë 24/7;
 • Pagesë e kostove të karburantit, prezantimeve dhe kostove të tjera;
 • Orari I punës fleksibël sipas nevojave të biznesit;
 • Trajnime profesionale;
 • Mundësi zhvillimi;
 • Edukime.

Kandidatët (F/M) e interesuar mund të aplikojnë deri më datë 30 Prill 2021, duke dërguar CV e tyre në adresën hr@farmasi.com.al dhe të vendosin në subjektin e emailit titullin MENAXHER SHITJESH KOSOVE.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë!

Shikime 4951
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC