GEP - Postë e shpejtë

Call Center në Departamentin e Shitjes Dhe Marketingut (5 vende pune)

	 	 

Gep Header

KONKURS PUNE

Posta e shpejtë  GEP Sh.p.k. për plotësimin e nevojave të stafit shpall konkurs për:

Call Center në Departamentin e Shitjes Dhe Marketingut  (5 vende pune)

Detyrat & përgjegjësitë

  • Kontaktimi i klientëve të ri dhe atyre ekzistues;
  • Prezantimi i shërbimeve të kompanisë;
  • Përgatitja e ofertave të shitjes në koordinim me departamentin e shitjes;
  • Kujdesi ndaj klientëve të kompanisë .

Kriteret e punësimit:

  • Përvoja e punës  (E obligueshme);
  • Diplomë Universitare (Përparësi);
  • Aftësi të mira komunikuese dhe prezantuese;
  • Të ketë aftësi të mira organizative;
  • Njohuri të pakos MS Office;
  • Njohuri të gjuhës angleze  (e preferuar);

Mënyra e aplikimit!

Të interesuarit/at mund të aplikojnë në mënyrë elektronike duke dërguar CV në këtë e-mail: pune.gep@gmail.com.

Gjatë aplikimit te “Subject”  duhet të shënoni titullin e punës për të cilën po aplikoni.

Konkursi mbetet i hapur deri me datën 15.04.2021.

Shikime 6068
Kategoria Telekomunikim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC