Agimi Company

Arkitekt/e

	 	 

 Arkitekt/e 

Agimi Company    

Detyrat dhe Përgjegjësitë: 

 • Aftësi për të përcaktuar qëllimet dhe kërkesat e klientëve me anë të projektit, 
 • Dizajnimi i produkteve dhe përgaditja e projekteve sipas kerkesave te klienteve, 
 • Kalkulimi i kostove dhe llogaritja e materialeve  
 • Përgaditja e ofertave dhe prezantimi i ofertave tek klientet,  
 • Menaxhimi i  projekteve te kontraktuara 
 • Planifkimi dhe realizimi i projekteve dhe puneve sipas planeve dinamike, 
 • Përgaditja e raporteve  ditore, javore dhe mujore per punet e perfunduara, 
 • Mirepritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kerkesave.

Kualifikimet: 

 • Te ketë paraqitje profesionale, 
 • Përvojë me ArchiCad, AutoCAD ,3D MAX dhe Microsoft Office. 
 • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt. 
 • Të ketë shkathtësi analitike, planifikuese, organizative dhe mbikëqyrëse. 
 • Te kete njohuri të gjuhës angleze.
Mënyra e Aplikimit 
Kandidatët e interesuar mund t'i dërgojnë CV së bashku me dëshmit e shkollimit dhe përvojës së punës përmes e-mail adresës: info@agimicompany.com 
Konkursi është I hapur 30 ditë nga dita e publikimit
Shikime 1624
Kategoria Arkitekturë
Skadon 5 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC