SOS Fshatrat e Fëmijëve

Ftesë për Ofertë - Shërbime printimi

	 	 

FTESE PER OFERTE

Fondacioni SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë është organizatë joqeveritare e përkujdesjes sociale e dedikuar për përkrahjen e fëmijëve të braktisur dhe në nevojë, pa marrë parasysh etninë, kombësinë dhe besimin fetar.

SOS Fshatrat e Fëmijëve duke përfshirë të gjithë projektet në kuadër të organizatës, fton kompanitë e specializuara dhe të interesuara për:

Furnizim me:

Shërbime printimi

Të interesuarit mund të marrrin listën e specifikimit në email adresën:

procurement1@soskosova.org deri me 30.04.2021

Dokumentet e nevojshme:

Oferta duhet të përmbajë: Certifikatën e biznesit/ NUI

Cmimet në listën e specifikuar të kuotohen në EURO pa TVSH

  • Vlershmëria e ofertës duhet të jetë 60 ditë nga data e mbylljes së Ftesës për Ofertë
  • Kompania duhet t’i ketë të gjitha pajisjet dhe logjistikën e nevojshme për ofrimin e artikujve deri në lokacionin tonë.

Me rastin e nënshkrimit të kontratës ofertuesi i përzgjedhur duhet të dorëzojë prova se personi përgjegjës dhe pronari i biznesit nuk janë nën hetime për vepra penale, ose vërtetimin tatimor brenda afatit 2 muaj

Ofertat duhen të jenë (1 në origjinale + 1 kopje) në pliko të mbyllur, të specifikuara për: “Shërbime printimi” dhe të dorëzohen në SOS-Fshatrat e Fëmijëve Rr. 1 Tetori p.n. Velani cdo ditë pune nga ora 09:00-16:00 deri me datën: 03.05.2021

Shikime 670
Kategoria Të tjera
Skadon 15 ditë
Orari
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC