Four Points by Sheraton Pristina

Vende të lira të punës (4)

	 	 

Four Points By Sheraton Prishtina hap 4 vende të lira të punës

Data e shpalljes: 25 Mars 2021

Vendndodhja: Prishtinë, Kosovë

Përgjegjësitë e detajuara të punës dhe kërkesat e punës mund t’i gjeni duke klikuar linqet më poshtë:

Dokumentet për aplikim:

  • CV (rekomandohet modeli CV Europass)

Si të aplikoni:

Kandidatët e interesuar janë të ftuar të paraqesin aplikimin e tyre elektronik në  anglisht, në versionin PDF në selim.luma@fourpointsprishtina.com  me temën e e-mailit: Emri dhe Mbiemri - Pozita

Afati i aplikimit:  17 Prill deri në orën 18:00.

Ju lutemi vini re se vetëm kandidatët me listë të shkurtër do të kontaktohen dhe ftohen në fazën tjetër të rekrutimit.

Ju lutemi vini re se një kopje origjinale e dokumenteve të aplikacionit tuaj (dëshmi e përvojës në punë, diploma mund të kërkohen për fazat e mëtutjeshme të rekrutimit).

Shikime 2520
Kategoria Hoteleri
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC