Leka Holding

Vende të lira të punës (24)

	 	 

Korporata Leka Holding me seli në Prishtinë, hapë konkurs për restaurantin Steak House LEKA, i cili do të hapet së shpejti në Lagjen Ulpiana në Prishtinë.

Ky restaurant do të jetë fillimi i rrjetit të restauranteve me koncepte ndërkombëtare dhe shumë atraktive për vendin dhe shijen tonë. Në kuadër të këtij zhvillimi, LEKA HOLDING shpallë konkurs pune për plotësimin e këtyre pozitave:

  • Menaxher/e 1;
  • Furnizues/e Restauranti 1;
  • Kuzhinier/e 6;
  • Përgatitës brumërash 3;
  • Kamarier/e 6;
  • Kasap 2
  • Përgatitës sallatash dhe paragjellash 3;
  • Mirëmbajtëse e higjienës 2;

Konkursi është i hapur për 15 ditë.

Detyrat dhe përgjegjësitë përcaktohen në bazë të pozitës për të cilën aplikoni. Për të gjitha pozitat kërkohet që të jenë me përvojë pune dhe profesional në pozitat e kërkuara.

Pagat do të fillojnë nga 350, 500 deri në 1500 euro, varësisht nga pozita dhe kualifikimi.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë dhe të dërgojnë CV-të e tyre përmes email: lekaholding@gmail.com apo edhe përmes viber në +38349926927.

Ju mirëpresim!

Shikime 3025
Kategoria Gastronomi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC