Chester Production

Koordinator/e i/e Mediave Sociale

	 	 

Chester Production është kompani e specializuar në prodhimin e përmbajtjes televizive, marrëdhënieve me publikun si dhe organizimin e eventeve.

Jemi në kërkim të një Koordinatori/e  të Mediave Sociale, për Chester Production .

Nëse jeni energjik, të motivuar dhe kërkues, aplikoni. Për ju është përgatitur një paket atraktive e punësimit.  

Pozita: Koordinator/e i/e Mediave Sociale
Lokacioni: Prishtinë
Kohëzgjatja: 1 vit me mundësi vazhdimi
Orari: 40 orë pune

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • Mbikëqyrja e të gjitha rrjeteve sociale të Chester Production dhe projekteve përcjellëse, përfshirë: Facebook, Linkedin, Twitter dhe Instagram për të garantuar përditësimin e tyre.
 • Planifikimi dhe zbatimi i strategjisë së Chester Production për komunikim; vlerësimi dhe raportimi për efikasitetin e saj.
 • Ndërton dhe ekzekuton strategjinë e mediave sociale përmes kërkimit konkurrues, përcaktimit të platformës, krahasimit, mesazheve dhe identifikimit të audiencës.
 • Gjeneron, modifikon, boton dhe ndan përmbajtje ditore (tekste origjinale, imazhe, video ose HTML) duke ndërtuar lidhje kuptimplota.
 • Vendos dhe optimizon faqet e kompanisë brenda secilës platformë, për të rritur dukshmërinë e përmbajtjes së kompanisë.
 • Përmirëson vazhdimisht duke kapur dhe analizuar të dhënat / metrikat e duhura sociale, njohuritë dhe praktikat më të mira, dhe më pas duke vepruar mbi informacionin.
 • Shërbimi si pikë e kontaktit për pyetje nga publiku, përfshirë këtu monitorimin e gjithë komunikimit të Chester Production me palë të jashtme - përfshirë postën elektronike, porositë e rrjeteve sociale, komentet në rrjete sociale.
 • Përditësimi i data bazës së kontakteve.

Kriteret dhe kushtet për pranim:

 • Përvojë pune minimum 2 vite, preferohen kandidatët që kanë përvoje pune në sektorin e komunikimit/ mediave sociale.
 • Kualifikimi i lartë universitar (Bachelor) është i obligueshëm, në degët Gazetari, Komunikim Masiv, Marrëdhënie me Publikun.
 • Njohuri e shkëlqyeshme e gjuhës shqipe.
 • Njohuri e mirë e gjuhës angleze.
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme për shkrim, redaktim (foto / video / tekst), prezantim dhe komunikim.
 • Njohuri demonstruese të rrjeteve sociale dhe mjeteve të analizës sociale.
 • Njohja e marketingut në internet dhe kuptimi i mirë i kanaleve kryesore të marketingut.
 • Njohuri e mirë e paketës Microsoft Office, MS Excel, Power point.
 • Aftësi të shkathëta në komunikim me palë si dhe punën ekipore.

Nëse jeni të interesuar të bëheni pjesë e ekipit tonë, dërgoni CV në chester.shpk@gmail.com deri me 15 prill 2021.

Vetëm kandidatët të cilët hyjnë në rrethin e ngushtë do të ftohen për procedura të mëtutjeshme

Shikime 2143
Kategoria Media
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC