Elite Cleaning Services (ECS)

Punëtore të pastrimit dhe mirëmbajtjes (16)

	 	 

Mundësi punësimi në Elite Cleaning Services (ECS)

ECS shpallë konkurs për gjashtëmëdhjetë (16) vende të lira pune, në pozitën: Punëtore të pastrimit dhe mirëmbajtjes, puntorit për pastrim të tavolinave

Të punësuarat në pozitën e Punëtores së pastrimit dhe mirëmbajtjes do të jetë përgjegjëse për:

  • kryerjen e detyrave të punës sipas standardeve të kërkuara;
  • përdorimin e saktë të të gjitha pajisjeve dhe materialeve;
  • përdorimin efektiv dhe ekonomik të pajisjeve dhe materialeve të punës;
  • mirëmbajtjen higjienike të ambientit të punës;
  • mirëmbajtjen e inventarit me të cilin punon;
  • pamjen personale të ambientit.

ECS është kompani e pastrimit e angazhuar për të ofruar shërbime të cilësisë së lartë të pastrimit.

Kompania jonë i siguron punëtorëve trajtim, pajisjet e duhura dhe furnizimet që ata kanë nevojë për të kryer detyrat e tyre në mënyrën më të aftë të mundshme.

ECS kujdeset për pastrimin e qendrës më të madhe dhe më moderne në Kosovë Albi Mall.

Jemi në kërkim të personave të besueshëm dhe përgjegjës për të punuar në një mjedis kreativ.

Të gjithë të interesuarat mund të paraqesin interesimin e tyre në elitecs.ks@gmail.com, nga data 24 Mars 2021 deri më 23 Prill 2021.

Numri i kontaktit: 043 954 444.

Shikime 1425
Kategoria Të tjera
Skadon 4 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC