Archadis

Arkitekt/e (2)

	 	 

Kompania Archadis me seli në Prishtinë, është në kërkim të personave entuziast dhe kreativ për plotësimin e pozitës:

Arkitekt/e (2 pozita)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Bën projektimin e objekteve afariste për nevojat e kompanisë;
 • Matje të ndryshme të objekteve në teren;
 • Kontrollimin e projekteve nga fillimi në fund për të siguruar një dizajn me cilësi të lartë, inovativë, dhe funksionalitet;
 • Mbikëqyr projektet infrastrukturore të kompanisë në lëminë e arkitekturës;
 • Si dhe detyra të tjera që kërkohen nga menaxhmenti të lidhura me natyrën e punës.

Kualifikimet dhe përvoja:

 • Diplomë universitare në fushat relevante;
 • Mbi dy vjet përvojë pune në këtë fushë;
 • Njohuri të avancuara të punës me kompjuter, me theks të veçantë në programin specifik të profesionit, si BIM Autodesk Revit.
 • Njohja e Archicad, Autocad, 3D Max , është përparësi;
 • Të ketë aftësi organizative të menaxhimit të kohës përballimit të presionit dhe caktimit të prioriteteve në punë;
 • Të kenë vetë iniciativë dhe aftësi për të punuar në mënyrë individuale dhe në grup.

Si te aplikoni

Personat e interesuar mund të dërgojnë aplikimin e tyre në formë të CV-së dhe portfolio të punës së tyre, në adresën elektronike: hr@oxa-group.com, duke cekur pozitën në subjekt. 

Konkursi mbetet i hapur deri më 10.04.2021.

Shikime 1118
Kategoria Arkitekturë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC