Star Hill

Mirëmbajtëse e Hotelit

	 	 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Bën pastrimin e objektit, dhe dhomave .
  • Mirëmban mjetet e punës që i përdorë;
  • Kujdeset për higjenën
  • Kryen edhe punë të tjera me kërkesë të mbikëqyrësit të tij/saj.

Kualifikimi dhe kushtet tjera të veçanta:

  • Të ketë të kryer shkollën e mesme
  • Preferohet së paku një (1) vit përvojë punë relevante;

Të gjithë të interesuarat mund të kontaktojnë përmes numrit të telefonit: 044-646-015, apo ta dergoni CV-ne tuaj ne email adresen  >  info@star-hill.com

Shikime 690
Kategoria Hoteleri
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC