NT Charlie

Asistente e Shitjes, Pastrues

	 	 

POZITA: ASISTENTE NE SHITJE

Përshkrimi i punës: 

Butiku Charlie, Grand Store hap konkurs për vende të lira pune, për një persona ambicioz  dhe me përvojë pune në shitje. 

Kualifikimet: 

  • Të jetë person i/e motivuar dhe i/e inspiruar për punë.
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe adaptimi ndaj nevojave të klientit. 
  • Preferohet njohja e gjuhës Angleze.

Mënyra e Aplikimit: 

Dërgoni CV-në tuaj në e-mail hr.charlie@grandstore-ks.net duke shkruar në subjekt: 

EMRI, MBIEMRI - ASISTENTE NE SHITJE.

-Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë. 

-Vendi: Qendra Tregtare "Grand Store" Veternik-Prishtine.

POZITA: PASTURES

Përgjegjësitë dhe detyrat:

  • Mirëmbajtja e nivelit të lartë të pastërtisë në të gjitha hapësirat e qendrës;
  • I/e orientuar drejt detajeve dhe në gjendje të mbaj nivel të lartë të përgjegjësisë;
  • Pastrimi I mjeteve të punës pas perdorimit të tyre;
  • Sipas nevojës kryen dhe detyra të tjera të caktuara nga udhëheqësi;

Lokacioni: Prishtinë, Veternik

Të interesuarit mund të na kontaktojnë përmes numrit të kontaktit: 049/545/057

-Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë. 

Data e aplikimit: 22.03.2021 deri me 21.04.2021 

Shikime 2636
Kategoria Të tjera
Skadon 3 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC