Studio e Qeramikës URA

Praktikant/e

	 	 

Studio e Qeramikës Ura është vendi ku trajtohet argjila dhe realizohen punë qeramike artistike, dekorative dhe funksionale. Përvec realizimit dhe shitjes së produktit në Studio Ura gjithashtu ofrohen edhe aktivitete të ndryshme kreative si Kurse të qeramikës për të rritur dhe fëmijë, workshope grupore etj.

Mundësi praktike për të gjithë entuziastët e Artit

Studio Ura ka hapur konkurs për te gjithë të interesuarit në lëminë e Qeramikës te aplikojnë për pozitën:

Praktikant/e

Të interesuarit/at për praktike duhet të plotësojnë kushtet në vijim:

  • Të ketë aftesi organizative;
  • Të jetë kreativ;
  • Preferohet nga fusha e artit.

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

  • Të asistojë në punët teknike të realizimit të punëve të qeramikës përgjatë gjithë proceseve të punës (përgaditjen dhe përpunimin e baltës, shtrirjen e baltës, modelim, tharje, pastrim, dekorim, ambalazhim) në bazë të kërkesës dhe nevojës së artistes;
  • Të asistoje ne mbarevajtjen e punës ne fotografim prezantim dhe aranzhim te punëve dhe mirëmbajtjen e ambientit të punes;
  • Të ketë njohuri bazë ne përdorim e programeve kompjuterike (Excel, Word) dhe menagjimin e rrjeteve sociale (postim, krijim te kontentit, komunikim).

Ne ju ofrojmë:

  • Mundësi për artistet që dëshirojnë dhe kanë vullnet të aftësohen dhe të kenë përvojë në realizimin e punëve te qeramikës;
  • Ambient të ngohtë dhe frymezues;  
  • Pagesë modeste.

Të gjithë të interesuarit te dergojnë CV-n në email:  studioura@studioura.com

Vetëm personat të cilët i plotësojnë kriteret e lartcekura do të ftohen në intervistë.

 

Shikime 1597
Kategoria Art & Dizajn
Skadon Ka skaduar!
Orari Intern
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC