My Sky24 LLC

Marketing, Web and Social Media Manager

	 	 

MySky 24 L.L.C  shpallë konkurs për vende të lira të punës:

MARKETING, WEB AND SOCIAL MEDIA MANAGER

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur janë:

 • Përgatit grafiket / dizajnet për  “indoor” dhe “outdoor”;
 • Përgatit promocionet ditore, javore dhe mujore në platformat sociale Facebook, Instagram Website dhe  te tjera;
 • Paraqet në mënyrë ilustrative konceptet dhe dizajnet e materialeve të kërkuara;
 • Raporton në bazë ditore tek udhëheqësi;
 • Përmbush kërkesat relevante ligjore sic janë liria e informimit dhe konfidencialitetit;
 • ​Bashkëpunon ngushte me kolegët.

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

 • ​Kandidatët preferohen që të kenë diplomë universitare ose trajnime në fushën e dizajnit grafik;
 • Të ketë minimum 2 vjet përvojë pune në fusha relevante si Marketing, Advertising, Social Media, Web Platform dhe Brand Identity Design;
 • Të jetë kreativ/e për të prodhuar ide dhe koncepte të reja;
 • Njohuri të mira të punës me kompjuter, njohuri të programeve për dizajnim Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator;
 • Të ketë njohuri të mirë të gjuhën Anglezë (në shkrim dhe në të folur);
 • Të jete i/e afte të punoj në grup dhe punë individuale;
 • Aftësi të punojë nen presion, në një ambient dinamik pune.

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këtë vend të punës, duhet ti dërgojnë këto dokumente, përmes postës elektronike:

 • CV-në së bashku me foto, si dhe dëshmitë e përgatitjes shkollore– universitare (nëse ka);
 • Letër motivuese;
 • Dëshmi mbi përvojën e punës në fushën përkatëse;
 • Çertifikatat e trajnimeve eventuale;
 • Letër rekomandime apo referenca eventuale (jo e domosdoshme).

Ne ofrojmë: 

 • Vend te sigurtë të punës;
 • Ambient modern;
 • Pagë stabile.

Vërejtje: Të dhënat personale (CV) të dërgohen përmes postës elektronike ne adresën: job@mysky24.com 

Vetëm kandidatët që hyjnë në listen e ngushtë do të kontaktohen për intervistë.

Shikime 1831
Kategoria Marketing & PR
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC