KosovaJob për Klientin

Praktikant/e në Zyre Noteriale

	 	 

This job advertisement is not inteneded for KosovaJob, therefore it is published on behalf of a client.
Ky konkurs nuk është thirrje punësimi nga KosovaJob, por është i publikuar në emër të njërit nga klientët e KosovaJob. 


Praktikant/e ne Zyre Noteriale

Kjo mundësi ju ofrohet studentëve te diplomuar në fakultetin Juridik për t’u zhvilluar në fushën e Noterisë.

Praktikantëve që tregojnë aftësi të larta, që mësojnë shpejtë, dhe janë energjik, ju ofrohet mundësia për punë të rregullt.

Përshkrimi i punës praktike

  • Asistimi i noterit ne sherbime noteriale ndaj paleve
  • Vendosja e informatave te paleve ne akte noteriale
  • Pune te tjera administrative 

Kualifikimi dhe Përvoja 

  • Fakulteti Juridik (duhet te jete Jurist/e i/e diplomuar)
  • Njohje e programit kompjuterik Microsoft WORD
  • Aftësi të mira komunikimi dhe bashkëpunimi
  • Menaxhim i mire i kohes

Konkursi është i hapur deri me datën:  15.04.2021 

Kandidatet e përzgjedhur do të informohen dhe do të ftohen për intervistë.

Te gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në në noteriaks@gmail.com dhe te bashkangjesin numrin e telefonit. 

Shikime 3718
Kategoria Juridik
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC