The Healthcare System of Germany

Agjent/e i/e Shitjes

	 	 

Përgjegjësitë:

 • Të krijoj relacione me klientë të rinj nga vizitat ne terren
 • Mirëmbajë dhe rrit relacionet me klientët ekzistues
 • Përpiqet të përmirësoj kënaqësinë e klientit përmes shërbimit të shkëlqyeshëm të ofruar
 • Të identifikojë dhe t'i përgjigjet nevojave të klientit
 • Mbani një nivel të lartë njohurish rreth produkteve ekzistuese dhe mësoni rreth produkteve të reja kur ato vijnë
 • Ndiqni porositë e klientëve sipas nevojës
 • Parashikon nevojat e klientëve dhe adresojini ato në përputhje me rrethanat
 • Të takoheni me klientët për të përcaktuar nevojat dhe dëshirat e tyre specifike, duke bërë sugjerime sipas rastit 
 • Klientet Sigurohen nga Kompania ne Fjal.
 • Qiftet Kan Perparësi Burre/Grua ,Vella/Moter/ Me nje Fjal (Mashkull/Femer)

Kualifikimet e kërkuara:

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi direkt me klinetët;
 • Aftësi superiore ndërpersonale;
 • Aftësi për të marrë iniciativë dhe për të punuar në mënyrë të pavarur;
 • Aftësi të mira organizative;
 • Të jeni reprezentativ dhe të ketë qasje karismatike ndaj klientëve;
 • Patent shoferi i obligueshëm për kategorinë B.

Benefitet

 •     Seminare Javore pa Pagesë;
 •     Udhetime jashtë Kosoves ne cdo muaj;
 •     Seminare të lidershipit botëror per shitje direkte;
 •     Paga minimale 500 Euro;
 •     Bonuse Speciale per çdo javë;
 •     Level Marketing me Rritje per çdo Muaj ne Pozitë. 

Per aplikim dergo nje CV ne kete email address te bashkangjitur me nje foto profesionale aplikacionet dergohen ne Gjermani direkt.

aplikoketu@outlook.com

Nr kontaktues +38345100094 dhe +38345100091

Orari kontaktit nga ora 10-16 maximum.

Shikime 4792
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC