GNTC Group sh.a.

Vende të lira të punës (7) - Prishtinë, Pejë, Ferizaj

	 	 

Hotel Gorenje shpall konkurs pune:

1. Kamarier/e - 1 vend i lirë

 • T'i informojë mysafirët rreth menysë dhe të bëj rekomandime sipas nevojës.
 • Të merr porosinë si dhe të servojë ushqimin dhe pijet e kërkuara. 

2. Përgatitje të ëmbëlsirave - 2 vende të lira

 • Përvojë pune në përgatitje të ëmbëlsirave
 • Eksperiencë ne përgatitje me marzipan
 • Ambicie dhe motivim

Të interesuarit të kontaktojnë në numrin e telefonit 049 77 77 60

Aplikimi përmes telefonit të bëhet nga ora 08:00 - 17:00

Hotel GORENJE
Prishtinë


KONKURS PUNE – PEJË

1. Monter në Poland Mobilje - 2 pozita

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përvojë pune si monter
 • Përgjegjës për sektorin e caktuar
 • Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet të aplikojnë përmes numrit të telefonit  - 049 77 88 13
  Ose të paraqiten në Gorenje Department Store në Pejë

Aplikimi përmes telefonit të bëhet nga ora 09:00 - 18:00


KONKURS PUNE – FERIZAJ

2. Koordinator për klient (sigurim) – 2 vende të lira

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përvojë pune si sigurim së paku 2 vjet
 • Aftësi të mira komunikimi me klient
 • Ambicie dhe motivim

Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet të kontaktojnë në numrin e telefonit - 049 77 88 21
Ose të paraqiten në Gorenje Department Store në Ferizaj

Aplikimi përmes telefonit të bëhet nga ora 09:00 - 18:00

Shikime 7054
Kategoria Hoteleri
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC