Eximtex Group

Administratore

	 	 

Exim Jatex Gjakove shpall konkurs

Administratore

Përgjegjësitë kryesore:

  • Përgatitja e  të  gjithë  dokumentacionit  të  nevojshëm  për  procesin e prodhimit
  • Regjistrimi i  produkteve të përfunduara që prodhohen në departamentet  përkatëse të prodhimit
  • Përgatitja e të gjitha raporteve të nevojshme me rezultatet dhe arritjet e prodhimit
  • Përkujdesja për stokun në hapësirën e prodhimit
  • Mbështetja e Mbikqyrësit të Prodhimit në raportime ditore
  • Njohuri bazike të  kontabilitetit për export dhe import
  • Të punojë me përgjithsi në punen në ekip

Profili juaj:

  • Përvojë punë
  • Përdorues i avancuar i paketës MS Office- Excel i domosdoshëm
  • Njohja e gjuhës angleze ose gjermane

Eximtex
+383 49 731 995
+383 49 731 967
info@eximtex.com

Shikime 3266
Kategoria Administratë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Gjakovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC