Mero Restaurant

Vende të lira pune (17)

	 	 

Mero” restaurant është afër hapjes , me një objekt modern, me kushte shumë moderne dhe bashkëkohore të punës. Ftohen të gjithë të interesuarit të aplikojnë në këtë konkurs, dhe ti bashkangjiten një stafi të mrekullushem.

Shpallim konkurs në (këto) pozita:
Kamarier (8)
Shankist (5)
Enlarëse (2)
Pastruese (2)
 
Kushtet e aplikimit:
Të ketë njohuri rreth fushës së shërbimit dhe hotelerise.
Të ketë përvojë pune
 
Detyrat dhe pergjegjesite :
Përpikmeri, mirësjellje dhe kujdes ndaj klienteve.
Aftësi të mira komunikimi me klient.
Të interesuarit për punë duhet të dërgojnë biografinë CV-në dhe mund të zgjedhin të aplikojnë nëpërmjet njëres nga këto mënyra:
 
Në e-mail adreses: merogroupks@gmail.com
(Në numrat  +38348880899  ose  +38349888666)

Lokacioni: Fushë Kosovë, Rruga e Uglarit

Shikime 4076
Kategoria Gastronomi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC